Welke ezels kan ik boeken??

Momenteel hebben we 5 ezels die staan te popelen om mee op stap te gaan:

Joepie (25kg)

Joepie is een ruin van 2006   Hij is een dappere kerel en eigenlijk nooit bang voor nieuwe dingen. Het liefst wil hij de hele dag geaaid en geknuffeld worden en is zijn baasje erg trouw. Het is een rustige en makkelijke ezel. Joepie mag een kindje tot max.25 kg incl. evt. Picknick dragen

 

 

 

Iejoor (35 kg)

Iejoor (genoemd naar het ezeltje van Winnie de Poeh) is in het voorjaar van 2007 geboren . Hij is muisgrijs met zebra-strepen op zijn benen. Iejoor gaat graag mee uit wandelen en staat altijd vooraan als de poort van het weiland open gaat. Maar als hij de kans ziet, probeert zijn baasje lekker uit (als hij bijvoorbeeld een malse grasspriet voorbij ziet komen). Hij luistert goed naar de aanwijzingen van zijn begeleider en is echt een enthousiaste  ezel. Iejoor is een sterke bink en mag een kindje incl evt.bagage tot 35 kg dragen

 

 

 

Harry (25 kg)

  Harry is in het voorjaar van 2008 geboren en de kleinste van het stel. Hij is bruingrijs en heeft wat langere haren.

 Harry is de kleinste en mag daarom een kindje tot max 25 kg incl. evt picknick dragen. Harrie is altijd vrolijk en doet erg zijn best.

 

 

 

Dirk (35kg)

  Dirk is ook in het voorjaar van 2008 geboren en een echte bodybuilder. Hij is ook bruingrijs. Dirk is een echte diesel en heeft soms wat moeite met de opstart, maar is daarna niet meer te stoppen. Hij is heel lief en heeft soms het eigenwijze wat je van een ezel kunt verwachten.

 Dirk is een grotere ezel en mag daarom een kindje tot max 35 kg incl. evt picknick dragen.

 

 

 

 

Lobbes (35kg)

 

Lobbes is in het voorjaar van 2018 geboren en de jongste en de grootste van de wandelezels.  Hij is heel lief en is soms nog een beetje speels. Hij heeft prachtige grote oren. Hij vind alles onderweg nog interessant.

Hij is nog niet geschikt voor de allerkleinste kinderen.